Üsküdar Üniversitesi Almanya ve Hollanda’da Türk ailelerle buluşuyor

Üsküdar Üniversitesi yurt dışı buluşmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda 6-7 Mayıs tarihlerinde Almanya ve Hollanda’da yaşayan Türk ailelerle bir araya gelecek. Türkiye’de okumak isteyen aday öğrencilere doğru bölüm, meslek ve üniversite seçimini anlatacak.

Üsküdar Üniversitesi, uluslararası markalaşma faaliyetleri kapsamında, TRUCAS firması tarafından 06 Mayıs’ta Almanya’nın Köln ve 7 Mayıs’ta Hollanda’nın Rotterdam şehirlerinde yapılacak “Türk Üniversiteleri Eğitim Fuarı”  na katılacak.

Özellikle Almanya ve Hollanda’da yaşayan Türk aileleriyle buluşacak olan Üsküdar Üniversitesini, Uluslararası İlişkiler Direktörü Emre Üçsular temsil edecek.

Çok sayıda katılımcının beklendiği bu eğitim etkinliğinin, Üsküdar Üniversitesinin Avrupa’daki tanıtımına ve uluslararası öğrenci teminine önemli katkılar yapması planlanırken, Türkiye’de okumak isteyen aday öğrenciler doğru bölüm, meslek, bugünün ve geleceğin meslekleri ve üniversite seçimine ilişkin de bilgi sahibi olabilecek.