Üniversitemiz Diş Hekimliği Fakültesi’ne Kesin Kayıt Hakkı Kazanan Mavi Kartlı Öğrenci Adaylarına Duyuru

Üsküdar Üniversitesi Uluslararası Öğrenci Kabulü Yönergesi MADDE-8 (2) uyarınca Mavi Kartlı öğrenci adaylarının başvuruları Kabul Komisyonu tarafından değerlendirilmiştir.

Diş Hekimliği Fakültesi Türkçe Değerlendirmesi

Asil Liste

Tablo 1:

İsim

Soyisim

Z****

P********

A*****

M*********

Y**** M*******

A***

K****

Değerlendirme sonuçlarına göre Diş Hekimliği Fakültesi’ne kesin kayıt hakkı kazanan Mavi Kartlı öğrenci adaylarının aşağıda yazılan belgeler ile birlikte; 18.08.2022-31.08.2022 tarihleri arasında mesai bitimine kadar kesin kayıtlarını tamamlamaları gerekmektedir.

Kesin kayıtlar üniversitemize gelerek yüz yüze veya e-posta yolu ile online olarak gerçekleştirilebilir.

YÜZ YÜZE KAYIT için istenen Belgeler:

1. Pasaport/ TC Nüfus cüzdanı / İkamet izin belgesi / Kimlik Kartı

Liseyi yurt dışında okuyan öğrencilerden bulundukları ülkedeki ikamet belgesinin fotokopisi istenecektir. Ayrıca pasaportta yer alan Türkiye’den çıkış-giriş sayfalarının fotokopileri alınacaktır.

1. Lise diplomasının aslı (ilave veya transkriptler ile birlikte). Liseyi yurtdışında okuyan öğrencilerden ilgili belgelerin noter onaylı İngilizce veya Türkçe çevirileri de istenmektedir.
  2. Lise Denklik belgesi. İlgili belgenin en geç 20 Eylül, 2022 tarihine kadar üniversitemize teslim edilmesi gerekmektedir.
  3. 1 adet vesikalık fotoğraf.
  4. Eğitim ücreti.

Öğrencinin yukarıda belirtilmiş olan belgeler ile birlikte eksiksiz şekilde aşağıdaki adrese gelmesi gerekmektedir.

Adres:

Üsküdar Üniversitesi Merkez yerleşkesi A-Blok 1. Kat 108 no’lu Uluslararası Ofis

Altunizade Mh. Üniversite Sk. no 14 Üsküdar/İSTANBUL

İletişim :  (0216) 400 22 22 Ext. ♯4205

Whatsapp: +902164002285

E-posta : international@uskudar.edu.tr

ONLINE KAYIT

Kesin kayıtlarını online olarak tamamlamak isteyen öğrencilerin aktif kullandıkları kişisel e-postalarından dilbar.aliyeva@uskudar.edu.tr adresine aşağıda yazmakta olan belgelerin iletilmesi gerekmektedir:

1. Pasaport/ TC Nüfus cüzdanı / İkamet izin belgesi / Kimlik Kartı

1. Lise diplomasının PDF versiyonu (ilave veya transkriptler ile birlikte). Liseyi yurtdışında okuyan öğrencilerden ilgili belgelerin noter onaylı İngilizce veya Türkçe çevirileri de istenmektedir.
  2. Lise Denklik belgesi. İlgili belgenin en geç 20 Eylül, 2022 tarihine kadar e-posta yolu ile teslim edilmesi gerekmektedir.
  3. 1 adet vesikalık fotoğraf.
  4. Yıllık eğitim ücretinin ödendiğini gösterir dekont.

Not 1: E-postanın “konu” kısmına öğrencinin başvuru kodunu yazması, “içerik” kısmında ise kesin kaydını online olarak tamamlamak istediğini yazması gerekmektedir.

Not 2: Kayıtlarını online tamamlayan öğrencilerin orijinal belgelerini üniversitemize geldiklerinde eksiksiz şekilde ibraz etmeleri gerekmektedir.

NOT: Kesin kayıt tarihini kaçıran öğrencilerin kayıtları kabul edilmeyecek olup yerlerine    sıralamaya göre yedekler alınacaktır!

Saygılarımızla,