Üsküdar Üniversitesine yabancı öğrencilerden büyük ilgi

2017-2018 öğretim döneminin tercih ve tanıtım günlerini yoğun bir tempoyla geçiren Üsküdar Üniversitesi, dünyanın çeşitli ülkelerinden gelen misafir öğrencileri ağırlamaya devam ediyor. Okulun şimdiki konukları Mısır ve Suriye'den gelen ve çoğunluğu İstanbul'da ikamet eden üniversite adayı öğrenciler oldu.

Özellikle psikoloji ve mühendislik bölümlerine ilgi duyan öğrenciler üniversitenin yerleşkelerini, laboratuvarlarını ve TV stüdyosunu gezdi.

Gezinin ardından Üsküdar Üniversitesi Nöropazarlama Anabilim Dalı Başkanı ve İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Psikoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sinan Canan tarafından verilen Nöropazarlama konulu seminere katılan öğrenciler, Canan'ı ilgiyle dinledi.

Öğle yemeği sonrasında Üsküdar Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Direktörü Emre Üçsular ile buluşan Mısırlı ve Suriyeli öğrenciler, üniversitemizin bölümleri, yurtdışı imkânları ve sosyal yaşam konularında sohbet ettiler.