Üsküdar Üniversitesi Nijerya’da Study in Turkey fuarına katıldı

Üsküdar Üniversitesi dünyanın dört bir yanında eğitim fuarlarda yer almayı sürdürüyor. Bu kapsamda Üsküdar Üniversitesi Nijerya’nın başkenti Abuja ve Lagos’ta düzenlenen 1. Nijerya Study in Turkey fuarına katıldı.

Fuarda Nijeryalı öğrenciler Üsküdar Üniversitesi standına büyük ilgi gösterdi.

Üsküdar Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Direktörü Emre Üçsular “Resmi dili İngilizce olan Nijerya’da İngiliz ve Amerikan eğitim modellerinin benimsenmesi ile Nijeryalı öğrencilerin dünyada eğitim almalarındaki en önemli sorunlardan biri olan dil problemini ortadan kaldırmaktadır” diye konuştu.

Öte yandan Üsküdar Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Direktörü Emre Üçsular Abuja Büyükelçiliği’ni ziyaret etti.

Üçsular, Abuja Büyükelçiliği Başkatibi Mustafa Somuncu’ya Hisseden İnsan plaketi takdim etti.