Uluslararası Üniversiteler Birliğinden Üsküdar Üniversitesine Ziyaret

Uluslararası Üniversiteler Birliği tarafından koordine edilen ve birçok ülkeden konuklar Üsküdar Üniversitesi Merkez yerleşkesi ve NPİSTANBUL Beyin Hastanesi’ni ziyaret etti.
Misafirleri Üsküdar Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Zelka karşıladı.
Öğle yemeğinin ardından konuklara Üniversite gezdirildi.

Senato odasında misafir edilen konuklar, Üsküdar Üniversitesi ve NPİSTANBUL Beyin Hastanesi’nin tanıtım filmini seyretti.
Yaklaşık 40 kişinin bulunduğu toplantıda, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Prof. Dr. Mehmet Zelka, üniversite ve çalışmaları hakkında katılımcılara bilgi verdi.
Uluslararası Üniversiteler Birliği de Zelka’ya hediye taktim etti.

Toplantının ardından, konuklar Ümraniye’de bulunan NPİSTANBUL Beyin Hastanesi’ni ziyaret etti.
Hastaneyi yerinde inceleme fırsatı bulan heyet hastanenin tüm birimleriyle ilgili yetkililerden bilgi aldı.