Uluslararası öğrencilerden Üsküdar Üniversitesi'ne ziyaret

Üsküdar Üniversitesi

Üsküdar Üniversitesini Irak, Mısır, Suriye, Yemen ve Libya’dan 20 öğrenci ziyaret etti.

Üsküdar Üniversitesini Uluslararası İlişkiler uzmanı Baran Midani tarafından karşılanan gruba, Üsküdar Üniversitesi Çarşı ve Merkez Yerleşke kampüs turları düzenlendi.

Üsküdar Üniversitesi

Öğle yemeğinin ardından aday öğrencilere, Uluslararası İlişkiler Direktörü Emre Üçsular tarafından Kuleli Salon'da üniversite ve uluslararası öğrenci başvuru kriterleri hakkında detaylı bir tanıtım ve bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Uluslararası İlişkiler Birim Yöneticisi Hasan Pehlivan, Üniversite gerçekleştirmiş oldukları ziyaretten son derece memnun oldukları gözlenen adaylar ile iş birliği yaptığımız Alemni Shokran firması aracılığıyla tekrardan iletişime geçileceğini ifade etti.

Üsküdar Üniversitesi

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)