İNGİLİZCE SEVİYE TESPİT SINAVI HAKKINDA DUYURU *YENİ*

İngilizce Seviye Tespit Sınavı
Sınav Tarihi: 26.09.2018
Sınav süresi: 120 dk. 10.00 - 12.00.
Sınav saat 10.00’da Merkez Yerleşke B & C Blok’ta yapılacaktır. Sınav listesine aşağıdaki linkten erişebilirsiniz.
SEVİYE TESPİT SINAVI LİSTESİ

Sinav tek oturumda gerçekleşecektir.
Sınav sorularının hepsi çoktan seçmeli test sorularıdır.
Sınav soruları A1 seviyesinden başlayarak B2 seviyesini kapsayan dilbilgisi ve kelime sorularını  içermektedir.
26 Eylül 2018, Çarşamba günü uluslararası öğrenciler için Seviye Tespit Sınavı (Placement Exam) yapılacaktır. Sınava girmeyenler en düşük sınıftan başlamak zorundadır.

Hatırlatma
Sınav salonuna yarım saat önce geliniz.
Kurşun kalem ve silgi bulundurunuz.
Üzerinde Üsküdar Üniversitesi öğrenci kimliği olmayanlar sınava alınmayacaktır.
Sınav başladıktan yarım saat sonra hiçbir öğrenci sınava kabul edilmeyecektir.
Sinav yerleri öğrenci sayısına göre belirlenmekte olup, üniversitemizin tüm kampüsleri kullanılabilir.

Bununla ilgili detaylı bilgileri öğrencilerimiz hazırlık websitesinden duyurular kısmından  takip edebilirler.

Bu yüzden hazırlık duyurularını sık sık takip etmelerinde fayda var.
Sınav sonuçlarını aynı gün içerisinde tekrardan hazırlık okulunun websitesinden duyurular kısmından ulaşabilirler.