Tıp/Diş Hekimliği Fakültesi Mavi Kartlı Öğrenci Kontenjanı Başvuruları Hakkında

Değerli Aday Öğrencilerimiz,

Üsküdar Üniversitesi Uluslararası Öğrenci Kabulü Yönergesi MADDE-8 (2) uyarınca; Tıp Fakültesi ve Diş Hekimliği Fakültesine Mavi Kartlı Öğrenci Kontenjanı için yapılan başvuruları ilgili fakültenin hocalarının katılımıyla oluşturulacak kurul değerlendirmektedir.

Mavi Kartlı Kontenjan üzerinden değerlendirilecek öğrenci başvurularının alımı 06.08.2023 tarihi saat 18:00’a kadar devam edecektir. İlgili tarihten sonra yapılacak olan başvurular asil değerlendirmeye alınmayacak olup yedek öğrenci başvurularına eklenecektir.

Komisyon görüşü neticesinde öğrenci başvurularının kabulüne veya reddine karar verilecektir, Asil ve Yedek listeler 10.08.2023 tarihinde bir sonraki duyuru ile ilan edilecektir.

Öğrencilerin duyurularımızı ve gelen kutusunu (inbox) takip etmesi önemle rica olunur.

Sorularınız için tarafımıza e-mail gönderebilir (international@uskudar.edu.tr), veya WhatsApp üzerinden bizimle iletişime geçebilirsiniz: (+90) 216 400 22 83.

Gelecek eğitim hayatınızda başarılar dileriz.

Uluslararası İlişkiler Direktörlüğü

Uluslararası Kayıt ve İletişim Ofisi