2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı İçin Sosyal Bilimler Enstitüsüne Başvuran Adayların Başvuru Sonuçları

2022-2023 Akademik Yılı Bahar Dönemi için Sosyal Bilimler Enstitüsü'ne başvuran adayların değerlendirmesi Öğrenci Kabul Komisyonu tarafından incelenmiş olup, kayıt hakkı kazanan öğrencilerin listesi aşağıdadır. Listedeki öğrenci adaylarının 23 Ocak 2023 saat 12:00'ye kadar online veya yüz yüze kayıt yaptırmaları gerekmektedir. Ne yazık ki bu saatten sonra söz konusu öğrenciler kayıt yaptıramayacaklardır.

Kesin Kayıt Hakkı Kazanan Öğrenciler
NO NAME & SURNAME PROGRAM NAME
1 CHİ** CHE** Aile Danışmanlığı - Tezsiz
2 AHM** ZA** FAH** Aile Danışmanlığı - Tezsiz
3 BRİ**** BUR****** Görsel iletişim Tasarımı - Tezli
4 GOL******** K** Felsefe - Tezli
5 MOH**** MUS**** ALA**** Görsel iletişim Tasarımı - Tezli
6 BRİ**** BUR****** Halkla İlişkiler ve Reklamcılık - Tezsiz
7 M* NU** AL** Halkla İlişkiler ve Reklamcılık - Tezsiz
8 CHİ** CHE** Medya ve Külkürel Çalışmalr - Tezsiz
9 GOL******** K** Nöropazarlama - Tezli
10 AMR** KHA* Sosyoloji - Tezli
11 BEH*** HAF** AN** AL* EI* ELA**** Nöropazarlama - Tezsiz

Lütfen aşağıdaki önemli notları dikkatlice okuyunuz:

Not 1: Kayıt işlemine devam etmek istemeyen öğrencilerimizin bizimle iletişime geçerek bildirmeleri gerekmektedir.

Not 2: Uluslararası başvuru sitesinden (https://apply.uskudar.edu.tr/s/) başvurusunu tamamlamayan öğrencilerin başvuruları geçersiz sayılacaktır. Öğrencinin USK ile başlayan başvuru kodu varsa başvuru yapmış demektir.

Not 3: Kayıt işleminin tamamlanabilmesi için program öğrenim ücretinin tamamının peşin ödenmesi gerekmektedir. Aşağıdaki linkten fiyat listesini bulabilirsiniz: https://international.uskudar.edu.tr/en/tuition-fee

Not 4: Kayıt için Türkiye'ye gelemeyecek öğrenciler, online kayıt için international@uskudar.edu.tr adresine başvuru kodu ve ödeme dekontlarını içeren bir e-posta gönderebilirler.

Not 5: Kayıt için gerekli belgeler aşağıdaki gibidir:

1.    Pasaport, vesikalık fotoğraf
2.    Başvuru ve kayıt ücretlerinin banka dekontu
3.    Üniversite mezuniyet belgesinin aslı (resmi olarak İngilizce veya Türkçe'ye tercüme edilmelidir) Dört yıllık üniversite transkriptlerinin aslı (İngilizce veya Türkçe'ye resmi olarak tercüme edilmelidir).
4.    Türkçe Programlarda okuyacak öğrenciler için TÖMER Belgesi.
5.    Yüksek öğrenimini yabancı ülkede yapmış öğrencilerin okul tanıma belgesi.

Sorularınız için lütfen international@uskudar.edu.tr e-posta adresi ile iletişime geçiniz.
Saygılarımla,

Uluslararası İlişkiler Direktörlüğü