Üsküdar Üniversitesi - Uluslararası İlişkiler Ofisi Logo

 

 

 اخذ اجازه اقامت تحصیلی

شما باید بلافاصله پس از اتمام ثبت نام در دانشگاه درخواست مجوز اقامت کنید.  درخواست اقامت را میتوانید از طریق لینک زیر درخواست دهید:

/https://e-ikamet.goc.gov.tr

 

مدارک مورد نیاز جهت درخواست

۱- گذرنامه

۲- عکس

۳- بیمه درمانی مناسب

۴- شماره تلفن همراه

 

پس از تعیین وقت ملاقات بصورت آنلاین  داوطلب موظف است مدارک درج  شده در ذیل را درزمان  مشخص شده از طرف دفتر روابط بین الملل  به نمایندگی مدیر کل اداره مهاجرت مستقر در دانشگاه تحویل دهد.

 

 

 

مدارک مورد نیاز (جهت اخذ قرار ملاقات)

۱ -  برگه فرم درخواست

۲ -  اصل گذرنامه

۳ - فتوکپی از صفحه اول گذرنامه و صفحه ویزا

۴ -  ۴ عدد عکس گذرنامه ای

۵ - بیمه درمانی معتبر

۶ - فیش پرداخت بانک

۷ - فرم معیشتی (شما می توانید این فرم را از  دفتر روابط  بین الملل دریافت نمایید  .)

 

ویدئوی راهنمایی:

 

اجازه اقامت کوتاه مدت (درخواست اول )

https://www.youtube.com/watch?v=5MCi2FDdFP8

 

اجازه اقامت کوتاه مدت (درخواست تمدید اقامت  )

https://www.youtube.com/watch?v=RfrAMo7o3Gw

 

اجازه اقامت دانشجویی (درخواست اول)

https://www.youtube.com/watch?v=Dv1GlidhlPA

 

دانشجو اجازه اقامت ( درخواست تمدید اقامت)

https://www.youtube.com/watch?v=SNJ4oxVxG0o

 

اجازه اقامت خانواده (درخواست اول)

https://www.youtube.com/watch?v=YrdE3ySKzf8

 

اجازه اقامت خانواده (درخواست تمدید اقامت)

https://www.youtube.com/watch?v=3y7XxN4FY-g

 

اجازه اقامت طولانی مدت (برای اولین بار)

https://www.youtube.com/watch?v=FkzohFFvZZU